"Rustik Lys Rustik Lys roze buitenkaars in blik Blossom "

28,99
De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze Roze,Zilver Zilver Zilver-Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over "Rustik Lys Rustik Lys roze buitenkaars in blik Blossom "

- Geen zin om uitgebreid 'fikkie te stoken' maar wél genieten van een sfeervol vlammenspel? Dan is deze buitenkaars in blik, kleur Blossom, de perfecte oplossing!
Er is toch niets fijner dan lange zomeravonden buiten doorbrengen? Genieten van de warmte, de gezelligheid, een goed glas wijn (of een lekker glaasje fris) en een gezellig vuurtje. Deze buitenkaars in blik is op zulke zomeravonden jouw beste vriend!

De buitenkaars is gemaakt van gerecycled paraffine, een duurzaam product. Deze buitenkaars in blik is voorzien van een extra dik lont, hierdoor zal de buitenkaars niet bij het eerste zuchtje wind of spatje regen uitgaan. Natuurlijk biedt deze buitenkaars in blik een flinke dosis gezelligheid, maar hij is ook nog eens super praktisch. Ideaal bijvoorbeeld voor het roosteren van marshmellows of als 'draagbaar' kampvuur voor op de camping. Tijd om naar bed te gaan? Dan doof je de kaars met een flinke longinhoud of (een stuk eenvoudiger!) met het bijbehorende deksel.

Deze buitenkaars in blik heeft een afmeting van 18 bij 14 centimeter en heeft maar liefst 50 branduren! Wil je optimaal genieten van jouw buitenkaars in blik? Dan verwijzen wij jou graag naar de Brandinstructies kaarsen Rustik Lys.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: