Groene Damai Luxor plaid - 100% acryl - 130x170 cm - Lavender

38,97
5 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Lavender Paars

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Groene Damai Luxor plaid - 100% acryl - 130x170 cm - Lavender

Plaids zijn onmisbaar! Dit prachtige Luxor plaid van Damai is multifunctioneel en kun je overal voor gebruiken. Leg het over je bank om wat extra uitstraling te geven, sla het heerlijk om je heen als je aan het genieten bent van die heerlijke lange zomeravonden of gebruik het als dekentje tijdens een knus filmavondje. Mogelijkheden genoeg met dit Luxor plaid van Damai!

Voordelen van dit Damai plaid

Leg jezelf in de watten met dit luxe plaid van Damai. Het plaid is lekker zacht en warm en geeft een behaaglijk gevoel. De hoge kwaliteit maken dat je lang kunt genieten van een Damai plaid. Het plaid is ruim en heeft de afmeting 130x170 cm.

Belangrijkste specificaties

• 100% acryl

• Geschikt voor op de bank, bed of buiten

• Zeer ruim

• Zacht en warm

• Niet in de wasmachine of handwas / niet in droogtrommel / niet strijken

Waarom Damai kopen?

Al meer dan 50 jaar maakt Damai graag mooi en hoogwaardig bedtextiel met kwalitatief hoogwaardige stoffen, mooie kleuren en eigentijdse dessins. De ontwerpers van Damai laten zich dagelijks inspireren door de omgeving, ervaringen, belevenissen en de hedendaagse interieurtrends. Dit uit zich tot halfjaarlijkse collecties met dessins met gestileerde vormen, masculiene ruiten, feminiene bloemen en nog veel meer. Bij Damai staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Damai zal er ook alles aan doen dit te behouden.

Maat:
50 cm (0 - 1 mnd)
Materiaal:
Acryl ,  Synthetisch
Voorraad: