Royal Plaza Facet Spiegel Rond 60Cm.Facetrand 25Mm.Met Bevestiging SF006

113,22
2 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Royal Plaza Facet Spiegel Rond 60Cm.Facetrand 25Mm.Met Bevestiging SF006

Ontdek de Sub 126 spiegel rond met bevestiging en facetrand 25 mm 60 cm
De Sub 126 spiegel is een prachtige wandspiegel met een diameter van 600 mm en een facetrand van 25 mm. De spiegel is voorzien van bevestigingsmateriaal en een geslepen facet dat rondom de spiegel loopt. Het glas is helder en de uitvoering is rond. Hieronder vind je meer informatie over deze spiegel.

Stijlvol design
De Sub 126 spiegel is een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. De ronde vorm en de facetrand van 25 mm geven de spiegel een elegante uitstraling. De heldere glasplaat zorgt voor een helder en duidelijk beeld. De spiegel is perfect voor in de badkamer, slaapkamer of hal.

Eenvoudige installatie
De Sub 126 spiegel wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor de installatie eenvoudig is. De spiegel kan snel en gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. De geslepen facetrand zorgt voor een mooie afwerking en maakt de spiegel helemaal af.

Geslepen facetrand
De Sub 126 spiegel is voorzien van een geslepen facetrand van 25 mm rondom de spiegel. Dit geeft de spiegel een luxe uitstraling en zorgt voor een mooie afwerking. Het geslepen facet zorgt er bovendien voor dat de spiegel extra stevig is en minder snel beschadigt.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl