Royal Plaza Merlot spiegel 30x30cm zonder verlichting rond Glas Zilver ROND 30

23,87
3 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Royal Plaza Merlot spiegel 30x30cm zonder verlichting rond Glas Zilver ROND 30

Sub 121 spiegel rond 30 cm
De Sub 121 spiegel is een prachtige wandspiegel met een diameter van 30 cm. Deze ronde spiegel is perfect voor het toevoegen van stijl en functionaliteit aan elke ruimte in huis. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, deze spiegel past bij elke interieurstijl.

Hoogwaardige kwaliteit
De Sub 121 spiegel is gemaakt van hoogwaardig helder glas, waardoor je een kristalhelder beeld krijgt. De spiegel is zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen. Je kunt erop vertrouwen dat deze spiegel jarenlang meegaat.

Eenvoudige installatie
Deze spiegel wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal, waardoor je de vrijheid hebt om de beste installatiemethode te kiezen die past bij jouw behoeften. Of je nu wilt boren of gebruik wilt maken van zelfklevende haken, je kunt de spiegel eenvoudig en veilig aan de muur bevestigen.

Veelzijdig en functioneel
De Sub 121 spiegel is niet alleen een decoratief element, maar ook functioneel. Het biedt een handige manier om jezelf te bekijken en je outfit te controleren voordat je de deur uitgaat. Plaats deze spiegel in de hal, slaapkamer of badkamer voor een snelle blik voordat je vertrekt.

Verpakking

  • 1 x Sub 121 spiegel rond 30 cm

Met de Sub 121 spiegel haal je een kwalitatieve en veelzijdige spiegel in huis die perfect is voor elke ruimte. Bestel vandaag nog en geniet van de vele voordelen die deze spiegel te bieden heeft!

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl