Zilveren Royal Plaza Sub 129 fonteinspiegel met bevestigingstape 10x100 cm

51,-
4 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Beaux,   Royal Plaza,   Sub
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zilveren Royal Plaza Sub 129 fonteinspiegel met bevestigingstape 10x100 cm

Strak Design voor Elke Ruimte
De Sub 129 fonteinspiegel is een toonbeeld van modern design dat naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. Met zijn rechthoekige vorm en slanke afmetingen van 100 cm hoog en 10 cm breed, biedt deze spiegel een elegante uitstraling die uw ruimte visueel vergroot zonder te overheersen. Of u nu een compacte badkamer heeft of een kleine hal, deze wandspiegel voegt een vleugje klasse toe aan elke muur waar hij schittert.

Eenvoudige Installatie
De Sub 129 fonteinspiegel is ontworpen voor een zorgeloze installatie. Dankzij de meegeleverde bevestigingstape kunt u de spiegel snel en gemakkelijk aan de wand bevestigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ingewikkelde montagesystemen of het boren van gaten. Dit maakt het de perfecte keuze voor huurwoningen of voor diegenen die niet te veel tijd willen besteden aan de installatie.

Functioneel en Duurzaam
Hoewel de Sub 129 fonteinspiegel niet is uitgerust met verlichting of anticondens technologie, biedt het toch een heldere en onvervormde reflectie. De spiegel is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage, waardoor het een duurzame keuze is voor uw huis. De wandspiegel is eenvoudig te onderhouden en kan met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel worden schoongemaakt, waardoor hij er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl