Geesa Mirror Collection scheerspiegel rond met buisklem Ø19cm 3x vergrotend chroom 911095

123,37 79,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Over Geesa Mirror Collection scheerspiegel rond met buisklem Ø19cm 3x vergrotend chroom 911095

Geesa Mirror ronde scheerspiegel met buisklem 3 x vergrotend ø 19cm chroom
De Geesa Mirror ronde scheerspiegel met buisklem is een perfecte aanvulling op je badkamer. Deze cosmetische spiegel heeft een diameter van 19 cm en is 3x vergrotend, waardoor je elk detail van je gezicht kunt zien. De spiegel is uitgevoerd in chroom en heeft een vandaalbestendig ontwerp, waardoor hij lang meegaat.

Handige buisklem
De scheerspiegel is voorzien van een handige buisklem, waardoor je hem gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen zonder dat je gaten hoeft te boren. Dit maakt het ook gemakkelijk om de spiegel te verplaatsen als je de indeling van je badkamer wilt veranderen.

Perfect voor dagelijks gebruik
De Geesa Mirror ronde scheerspiegel is perfect voor dagelijks gebruik. De spiegel is niet alleen handig voor het scheren, maar ook voor het aanbrengen van make-up of het inbrengen van contactlenzen. Dankzij de 3x vergroting kun je elk detail van je gezicht zien, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Eenvoudig te installeren
De scheerspiegel wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor hij eenvoudig te installeren is. De spiegel is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor hij er altijd als nieuw uitziet.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl