Witte V-Part Bistro kapstok met parapluhouder - wit

43,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte V-Part Bistro kapstok met parapluhouder - wit

Welkom bij de V-part Bistro kapstok! Deze staande kapstok is de perfecte aanvulling op elke moderne of klassieke inrichting. Met zijn 12 haken biedt hij voldoende ruimte om jassen, sjaals en tassen netjes op te hangen, terwijl zijn slanke en stijlvolle ontwerp hem tot een prachtig decoratief element maakt. De afmetingen van de V-part Bistro kapstok zijn 35x178 cm, waardoor hij perfect past in kleinere ruimtes zoals een hal, foyer of slaapkamer. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en is verkrijgbaar in een klassieke witte kleur die gemakkelijk te combineren is met de rest van uw interieur. De V-part Bistro kapstok is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook duurzaam en gemakkelijk te monteren. Of u nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor uw kledingopslag of gewoon een mooie en elegante kapstok wilt, de V-part Bistro kapstok is de juiste keuze. Bestel vandaag nog uw V-part Bistro kapstok en geef uw huis een vleugje elegantie en functionaliteit. U zult er geen spijt van krijgen! Productspecificaties
• Aan de onderkant van de stevige houten kapstok bevinden zich twee ringen waardoor een parapluhouder ontstaat. Zo kun je ook je paraplu’s kwijt.
• De Bistro kapstok is gemakkelijk in elkaar te zetten, al het montagemateriaal word meegeleverd.
• De totale hoogte is maar liefst 185 centimeter, de diameter is 55 centimeter.
• Het maximaal belastbaar vermogen van de klassieke kapstok is 10 kilo. Over V-Part
V-Part staat voor praktische en kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. Het assortiment bestaat onder andere uit afvalbakken, pedaalemmers voor keukens en badkamers, papierbakken, wasmanden, kapstokken en garderoberekken. Kortom, een variëteit aan stijlvolle, betaalbare producten voor thuis en kantoor.