IN-HOMEXL IN-HOME - Industrieel Kapstok met Hoedenplank - Wandkapstok in Metaal / Hout - 60 x 21.5 x 40 cm - Bruin / Zwart

37,18 32,99
De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Bruin/Zwart Zwart

Over IN-HOMEXL IN-HOME - Industrieel Kapstok met Hoedenplank - Wandkapstok in Metaal / Hout - 60 x 21.5 x 40 cm - Bruin / Zwart

VASAGLE Wandkapstok
Te weinig vloeroppervlak in de hal of wilt u het vrij van rommel houden? Dit wandkapstokpaneel is het antwoord op uw langverwachte wensen. Met 3 haken, een ophangstang en een plank, is onze aan de muur gemonteerde kapstok zo ongeveer de one-stop-shop voor alles wat met 'entree' te maken heeft.

Meerdere ophangmogelijkheden
Met 3 knoppen kun je gemakkelijk een tas of rugzak op deze aan de muur gemonteerde kapstok hangen voor gemakkelijke opslag. De ophangstang is ideaal voor het ophangen van jassen en overhemden waar je liever geen schouderbobbels in wilt hebben. De bovenste plank is ideaal voor het plaatsen van sleutels, een portemonnee of kleine versieringen.

Eenvoudig te monteren kapstokpaneel
Vergeet urenlang te besteden aan het perfect monteren van uw kapstok in de hal. Dit kapstokpaneel van VASAGLE wordt geleverd met gedetailleerde instructies en genummerde onderdelen, waardoor de montage een minder dan triviale gebeurtenis wordt. Als alles klaar is, heb je een ingang klaar voor je jassen en meer.

Ontwerpopties
Dit wandkapstokpaneel is verkrijgbaar in 3 verschillende stijlen, waardoor je de keuzes hebt die je nodig hebt om je ideale entree te creëren. Kies uit een bruin paneel en zwarte plank voor een rustieke uitstraling, een zwart paneel en bruine plank voor een moderne look, of een geheel witte kapstok voor een minimalistisch design.


Wandkapstok

LWS031X01
Specificaties:
- De kleur zwart
- Materiaal: spaanplaat, metaal
- Productafmetingen: 75 x 19 x 47 cm

Verpakkingsinhoud:
- 1 x wandkapstok
- 1 x montageset
- 1 x instructies (EN, DE, FR, ES, IT)