Grijze Intersteel - Kapstokhaak - scheepsmodel lang - chroom - 0016.692612

9,29 0,93
2 Prijzen, De beste prijs bij Praxis


Merk:
Categorieën:

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over Grijze Intersteel - Kapstokhaak - scheepsmodel lang - chroom - 0016.692612

Kapstokhaken zijn handig voor het ophangen van onder andere jassen. Met deze kapstokhaak heeft u de mogelijkheid om aan de bovenzijde een muts op te hangen en aan de onderzijde een jas. Deze haak is scheepsmodel is uitgevoerd in chroom en naderhand gepolijst, waardoor hij een glanzend uiterlijk krijgt. Montage is eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

Wat zit er in de verpakking?
• Kapstokhkaak
• Bevestigingsmateriaal voor montage

Productspecificaties:
• Chroom
• Vintage & Retro
• 92 gram
• 0016.692612

Garantie en onderhoud
Op de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek.

Over INTERSTEEL
Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: