Blauwe Beddinghouse x Van Gogh Beddinghouse Van Gogh Museum Self Portrait Vincent Sierkussen Blue (50x50 cm)

39,95 27,99
6 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Beddinghouse x Van Gogh Beddinghouse Van Gogh Museum Self Portrait Vincent Sierkussen Blue (50x50 cm)

De Beddinghouse x Van Gogh collectie heeft een uitgebreide en veelzijdige reeks producten, waaronder bedtextiel, badtextiel, keukentextiel en accessoires. Wat deze collectie bijzonder maakt, is dat elk ontwerp is geïnspireerd op een van de beroemde schilderijen van Vincent van Gogh.

• Merk: Beddinghouse Van Gogh Museum
• Type: Sierkussen
• Collectie: Vincent van Gogh
• Wordt inclusief binnenkussen geleverd
• Binnenkussen van 100% Polyester
• Afmeting: Vierkant 50 x 50 cm
• Materiaal: Canvas (100% katoen)
• Geïnspireerd op de werken van Vincent van Gogh
• Unieke collectie in samenwerking met het Van Gogh Museum
• Kleur: Blue

Beddinghouse Van Gogh Museum Selfportrait Vincent Sierkussen Blue (50x50 cm) Het Sierkussen Selfportrait Vincent, gebaseerd op het schilderij Selfportrait van Vincent van Gogh, heeft niet alleen een rijke artistieke achtergrond, maar ook een interessante weerspiegeling van de kunstenaar zelf. Dit kussen is geïnspireerd op Van Gogh's zelfportretten, waarin hij zichzelf afbeeldt als een nette burger met een elegant jasje en een vilten hoed. Het geeft een inzicht in zijn persoonlijkheid en zelfbeeld. Dit zelfportret is opmerkelijk vanwege het ongebruikelijke kleurenschema, waarin grijze en blauwe tinten overheersen. Zelfs de kleur van zijn ogen is aangepast van groen naar grijsblauw. Dit toont Van Gogh's experimentele en expressieve stijl. Tegen de achtergrond van grijstinten steekt de felrode baard van Van Gogh sterk af, wat een opvallend en expressief element aan het schilderij toevoegt. Beddinghouse, de maker van dit sierkussen, is betrokken bij duurzame initiatieven, zoals het Better Cotton Initiative, met als doel de wereldwijde katoenteelt te verbeteren en duurzamer te maken. Dit sierkussen biedt niet alleen een decoratief element voor je interieur, maar ook een kans om een stukje van de kunst en persoonlijkheid van Vincent van Gogh in je huis te brengen. Het weerspiegelt zowel zijn kunstzinnige expressie als zijn unieke karakter. Vincent van Gogh Styling Het Sierkussen Selfportrait Vincent is een prachtig decoratief kussen. De voorkant van het kussen heeft een digitale print van het zelfportret van Vincent van Gogh. Daarnaast is er een opgestikte velvet band, wat extra textuur en visuele interesse toevoegt. De kussenrand is afgewerkt met velvet cord piping in een warme cognac kleur, wat een luxe uitstraling geeft en het ontwerp accentueert. De achterkant van het kussen is effen blauw, waardoor je de mogelijkheid hebt om het kussen om te draaien en te variëren in je decor. Het kussen heeft een 100% katoenen slub voorkant en een 100% katoenen achterkant. Dit zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het kussen heeft een formaat van 30 x 50 cm, wat een veelvoorkomende maat is voor sierkussens. Belangrijk om te weten is dat dit kussen niet geschikt is voor de wasmachine en droogtrommel, dus het vereist speciale zorg om de kwaliteit te behouden. Door dit product te kopen, ondersteun je het werk van het Van Gogh Museum, wat extra betekenis geeft aan je aankoop.
Dit kussen lijkt een smaakvolle en artistieke toevoeging aan je interieur te zijn en biedt een manier om zowel kunst als comfort in je huis te brengen. Het verbindt ook je aankoop met de steun aan het behoud van het culturele erfgoed van het Van Gogh Museum. Beddinghouse en het Van Gogh Museum  Een mooie samenwerking tussen Beddinghouse en het Van Gogh Museum ter ere van het 50-jarig jubileum van het museum. Beddinghouse heeft de eer om de officiële wereldwijde partner van het Van Gogh Museum in Amsterdam te zijn, wat wijst op een nauwe en gerespecteerde samenwerking. De collectie is geïnspireerd op een exclusief kunstwerk dat speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen, waarbij een eerbetoon wordt gebracht aan de bloemen die Vincent van Gogh heeft geschilderd. Dit voegt een artistiek element toe aan de bedtextielcollectie. De dekbedovertrekken zijn vervaardigd van 100% hoogwaardig katoensatijn. Katoensatijn staat bekend om zijn comfortabele gevoel en de prachtige glans die het materiaal geeft, wat bijdraagt aan een luxe slaapervaring. Deze collectie streeft naar comfort en stijl, maar ook naar het overbrengen van de artistieke erfenis van Vincent van Gogh en het vieren van het belangrijke jubileum van het museum. Het is een prachtige manier om kunst en functionaliteit te combineren in de slaapkamer.

Maat:
50,  Vierkant,  Vierkant 50 x 50 cm
Materiaal:
Katoen,  Polyester
Voorraad: