Viega Sifon 1.1/4inch met rozet inclusief muurbuis Messing Chroom 116 941

57,02 40,74
2 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Viega Sifon 1.1/4inch met rozet inclusief muurbuis Messing Chroom 116 941

Elegantie en Functionaliteit in Uw Badkamer
De Viega bidetsifon is niet alleen een praktische toevoeging aan uw badkamer, maar ook een stijlvol element dat bijdraagt aan de algehele uitstraling. Met zijn glanzende verchroomde oppervlaktebescherming en het hoogwaardige messing materiaal, biedt deze sifon een perfecte combinatie van duurzaamheid en elegantie. Het ontwerp is speciaal gemaakt om in het oog te springen, met een zijkant uitlaat die zorgt voor een efficiënte waterafvoer.

Installatiegemak met Compleet Toebehoren
De installatie van de Viega bidetsifon is een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde muurbuis en rozet. Deze onderdelen zorgen voor een naadloze aansluiting op uw bestaande sanitair en een nette afwerking tegen de muur. De sifon is ontworpen voor een schuifeind aansluiting op de afvoer, waardoor het aansluiten snel en zonder complicaties verloopt.

Ontworpen voor Comfort en Hygiëne
Deze sifon is niet alleen ontworpen voor zijn visuele aantrekkingskracht, maar ook met het oog op comfort en hygiëne. De bekersifon vorm zorgt ervoor dat onaangename geuren niet terug de ruimte in kunnen komen, terwijl de uitwendige buisdiameter van 32 mm een optimale doorstroming garandeert. Hoewel extra functies zoals een afvoertrechter, afvoerbeluchting en terugstroombeveiliging niet inbegrepen zijn, biedt deze sifon toch een betrouwbare en hygiënische oplossing voor uw badkamer.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Messing
Voorraad: