Viega afvoerset kunststof v. paracelsus (mindervalide) wastafel wit

82,92 41,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Installatievakwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS

Over Viega afvoerset kunststof v. paracelsus (mindervalide) wastafel wit

Viega afvoergarnituur 6932495
De Viega afvoergarnituur 6932495 is een essentieel onderdeel voor je afvoersysteem. Met deze hoogwaardige afvoerplug en muurbuis ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte afvoer. Hieronder vind je meer informatie over de specificaties van dit product:

Handige afvoerplug en muurbuis
De Viega afvoergarnituur 6932495 wordt geleverd met een afvoerplug en muurbuis. Deze zijn beide van hoge kwaliteit en zorgen voor een probleemloze afvoer van water. De afvoerplug is eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat water snel en efficiënt wordt afgevoerd. De muurbuis is stevig en duurzaam, waardoor deze lang meegaat.

Geschikt voor verschillende toepassingen
Dankzij de uitwendige buisdiameter van 32 mm is de Viega afvoergarnituur 6932495 geschikt voor diverse afvoersystemen. Of je nu een wastafel, gootsteen of ander sanitair wilt aansluiten, dit afvoergarnituur is de perfecte keuze. De aansluiting van de afvoerplug is buiseind, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding.

Stijlvol en functioneel
De Viega afvoergarnituur 6932495 is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur. Dit zorgt ervoor dat het afvoersysteem naadloos aansluit bij de rest van je interieur. Daarnaast is dit afvoergarnituur voorzien van een sifondeel tegen de achterwand, wat ervoor zorgt dat er geen nare geurtjes uit het afvoersysteem kunnen komen. Dit zorgt voor een frisse en hygiënische omgeving.


Met de Viega afvoergarnituur 6932495 ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte afvoer. Bestel dit hoogwaardige afvoergarnituur vandaag nog en geniet van een probleemloze afvoer in je badkamer of keuken!

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
PP,  RVS
Voorraad: