Stanley STST1-70559 Kunststof schragen - hoogte en breedte verstelbaar - draagcapaciteit 454 kg (set van 2 stuks)

83,41
7 Prijzen, De beste prijs bij Toolmax.nl


Over Stanley STST1-70559 Kunststof schragen - hoogte en breedte verstelbaar - draagcapaciteit 454 kg (set van 2 stuks)

Wie de klus ook klaart, met de verstelbare zaagbok van Stanley werk je altijd op de juiste hoogte. Het innovatieve ergonomische verstelmechanisme maakt de werkbok evengoed in de hoogte als breedte verstelbaar.
GebruikDit lichtgewicht zet je eenvoudig op iedere gewenste plek neer, terwijl de dragers tot 450 kilogram kunnen dragen. Door het gebruik van antislip onder de poten is de bok standvast.

VoordelenDe tweezijdig verstelbare zaagbok is zeer gemakkelijk te verstellen en inklapbaar. Dit scheelt niet alleen in opbergruimte: door het lichte gewicht is de zaagbok zonder moeite in de auto mee te nemen. De ingebouwde klemmen houden het werk stevig op de plaats.

Specificaties

  • Stanley 2-zijdig verstelbare zaagbok
  • Kleur: donkergrijs met geel
  • Materiaal: polypropyleen
  • Afmeting: 71,4 x 15 x 79 cm
  • Maximale hoogte: 89 cm
  • Maximale breedte: 100 cm
  • Gewicht: 8,5 kg
Verpakkingsinhoud
  • Één paar
TipsZet jouw gereedschapsbak op de daarvoor beschikbare ruimte van de verstelbare zaagbok voor het opbergen van handgereedschappen. Zo heb je alle nodige instrumenten direct bij de hand.

Over het merk StanleyGeen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien.