Wiesbaden Vloerbuizen 750 x 220 x 32 mm. - Lang - Goud Look - Geborsteld Messing

77,16 41,29
4 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goud Goudkleurig Messing Messing Geborsteld (Goud)

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Wiesbaden Vloerbuizen 750 x 220 x 32 mm. - Lang - Goud Look - Geborsteld Messing

Vloerbuis 90 geborsteld messing 32 mm
Op zoek naar een mooie en duurzame vloerbuis voor je afvoer? Deze vloerbuis van geborsteld messing is een uitstekende keuze. Hieronder vind je meer informatie over de specificaties van dit product.

Bocht van 90 graden
Deze vloerbuis heeft een bocht van 90 graden, wat betekent dat hij perfect is voor het aansluiten van je afvoer op een buiseind. De lengte van de aansluitingen is 32 mm, wat zorgt voor een goede en stevige verbinding.

Geborsteld messing
De vloerbuis is gemaakt van roestvaststaal (RVS) en heeft een geborsteld messing afwerking. Dit geeft de buis een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat hij goed past bij verschillende soorten interieurs.

Verchroomd
De vloerbuis is verchroomd, wat betekent dat hij een extra beschermende laag heeft. Dit zorgt ervoor dat de buis langer meegaat en minder snel beschadigd raakt.


Al met al is deze vloerbuis van geborsteld messing een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een mooie en duurzame afvoerbuis. Bestel hem vandaag nog en geniet van een goede en stevige verbinding tussen je afvoer en buiseind!

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl