Geberit inbouwsifon met afdekplaat kunststof wit 151.126.11.1

65,38 49,20
4 Prijzen, De beste prijs bij Installatievakwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS

Over Geberit inbouwsifon met afdekplaat kunststof wit 151.126.11.1

Geberit inbouwsifon met afdekplaat kunststof wit
De Geberit inbouwsifon met afdekplaat kunststof wit is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame sifon. Deze sifon is voorzien van een kunststof afdekplaat in de kleur wit en heeft een breedte van 148 mm en een lengte van 185 mm.

Compact en efficiënt
Deze inbouwsifon is ontworpen om zo compact mogelijk te zijn, waardoor hij gemakkelijk in kleine ruimtes kan worden geïnstalleerd. De sifon heeft een breedte van slechts 92 mm en een lengte van 220 mm, waardoor hij perfect is voor gebruik in kleine badkamers of toiletruimtes.

Hoogwaardige materialen
De Geberit inbouwsifon is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van een KOMO-keurmerk. Dit betekent dat de sifon voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat hij veilig en betrouwbaar is in gebruik.

Eenvoudige installatie
Deze inbouwsifon is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een rozet en aansluiting toestel in de vorm van een wartelmoer. Hierdoor kan de sifon snel en gemakkelijk worden aangesloten op het afvoersysteem van uw badkamer of toilet.

Verpakking

  • Geberit inbouwsifon met afdekplaat kunststof wit
  • Rozet
  • Wartelmoer

Al met al is de Geberit inbouwsifon met afdekplaat kunststof wit een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en efficiënte sifon voor gebruik in kleine badkamers of toiletruimtes.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl