Bosch Blauw Bosch Blauw GTA 600 Professional onderstel | voor GTS 10 J Professional - 0601B22001

133,- 101,99
6 Prijzen, De beste prijs bij Gereedschapcentrum.nl


Over Bosch Blauw Bosch Blauw GTA 600 Professional onderstel | voor GTS 10 J Professional - 0601B22001

Deze GTA 600 werktafel van Bosch Professional is speciaal ontwikkeld voor de GTS 10 J professionele tafelcirkelzaag, die er dan ook naadloos in past. Met zijn geringe gewicht van 6,3 kg is hij gemakkelijk te vervoeren. De werkhoogte van 602 mm bevordert comfortabel en veilig werken.

Waar is het artikel voor geschikt?
Met deze GTA 600 werktafel gebruik je jouw professionele tafelcirkelzaag overal, op elke ondergrond. Het biedt je een stevige en vooral stabiele werkomgeving.

De belangrijkste voordelen van de Bosch Professional GTA 600 Werktafel
• Makkelijk transport en eenvoudige opbouw

De belangrijkste specificaties
• Lengte werktafel: 520 mm
• Gewicht: 6,3 kg
• Hoogte werktafel: 602 mm

Wat zit er in de verpakking?
• Bosch Professional GTA 600 Werktafel voor de GTS 10 J professionele tafelcirkelzaag
• Duidelijke handleiding in de Nederlandse taal

Waarom de Bosch Professional GTA 600 Werktafel
De GTA 600 werktafel voor de GTS 10 J professionele tafelcirkelzaag biedt je de meest stabiele werkomgeving tijdens het zagen. Door zijn geringe gewicht en praktische opklapfunctie is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen na gebruik.

Onderhoud
Maak je werktafel na gebruik schoon en controleer regelmatig of de scharnierfunctie nog optimaal werkt. Vervang op tijd de beschermende rubbers onder de poten, om beschadigingen aan je vloer te voorkomen.

Tips & Tricks
Deze transporttafel is speciaal gemaakt voor de GTS 10 J tafelcirkelzaag. Zorg dat je altijd een verlengsnoer van voldoende lengte bij de hand hebt om op elke plek efficiënt te kunnen werken. Gebruik stevige spanbanden om je tafelcirkelzaag tijdens het transporteren extra te zekeren.

Garantie
Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: