Zwarte Lafuma RSXA Clippe Batyline® Iso - Relaxstoel - Inklapbaar - Traploos Verstelbaar - Zero Gravity - Black

269,99 199,90
De beste prijs bij Kampeerwereld.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Lafuma RSXA Clippe Batyline® Iso - Relaxstoel - Inklapbaar - Traploos Verstelbaar - Zero Gravity - Black

Ga voor optimale ontspanning! Deze verstelbare stoel is perfect voor in de tuin, op uw balkon, aan de rand van het zwembad of op het terras. Een must have vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Pluspunten:
- De stand van het lichaam genaamd zero gravity: de benen liggen iets hoger dan het hart om te zorgen voor een maximale ontspanning.
- Bevestiging: de metalen buizen en het doek worden verbonden door clips van elastomeer. Door dit gepatenteerde systeem van Lafuma geniet de gebruiker van een steviger comfort, bijzonder stevige ondersteuning van de rug, eenvoudige bevestiging/vervanging van het doek en is duurzaamheid verzekerd.
- Batyline®-doek speciaal ontworpen voor outdoor meubilair. Dit materiaal combineert een uitmuntende UV-bestendigheid, grote scheurweerstand en eenvoudig onderhoud. Droogt snel door de open structuur en is bestand tegen schimmel door een speciale behandeling. Dit doek is voorzien van het Oeko-Tex®-label, dat wil zeggen zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu.

Materiaal:
Polyester
Voorraad: