Grijze Garden Impressions - Osborne hocker - 45x45 - organic grey/antraciet

128,89 96,69
5 Prijzen, De beste prijs bij Warentuin.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
2 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL of Jetverzendt

Over Grijze Garden Impressions - Osborne hocker - 45x45 - organic grey/antraciet

De Tennessee krukje van Garden Impressions voldoet aan al je wensen! Plaats deze tuinkruk bij je loungeset en je hebt snel een extra zitplaats. Zelfs in de warmste zomers, zal het van tijd tot tijd regenen. Daarom is de Tennessee range van Garden Impressions is voorzien van een handig detail: All Weather kussens.
Deze kussens zijn water doorlatend, door het gebruik van textileen hoezen met een Easy Dry foam vulling. Met andere woorden, geen paniek als je kussens buiten blijven liggen! Ze zullen in no-time drogen, zeker als je ze rechtop zet, zodat de wind er door heen kan waaien. Het frame is gemaakt van aluminium, met hier omheen kunststof vlechtdraad. Dit vlechtdraad is speciaal ontwikkeld voor gebruik buitenshuis. Vuil kan gemakkelijk worden weggeveegd.
Afmeting


  • 45x45xH48 centimeter


Onderhoud
Schoonmaken van vlechtwerk doe je met een zacht schoonmaakmiddel en zachte doek. Gebruik geen schuurspons en agressieve schoonmaakmiddelen! Om de levensduur aanzienlijk te verlengen, wordt aangeraden een passende beschermhoes te gebruiken. Zo kun je het langst genieten van deze prachtige kruk.
Garantie
Met twee jaar productgarantie van Garden Impressions. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan gerust contact op.
Over Garden Impressions
Garden Impressions is het grootste tuinmeubelmerk van Europa, en staat al jaren lang garant voor kwalitatieve tuinmeubelen tegen zéér scherpe prijzen. Of je nu een mooie tuinset, loungeset of parasol zoekt, Garden Impressions biedt het je allemaal!
Waarom kies je voor de tuinmeubelen van Garden Impressions?

  • Hoge kwaliteit met uitgebreide garantie

  • Super scherpe prijzen!

  • Zeer uitgebreide collectie

  • Duurzame en recyclebare tuinmeubelen

Maat:
45x45
Materiaal:
Wicker
Voorraad: