Antraciet-grijze GROHE Silverflex doucheslang kunststof 1/2x175cm knikbestendig hard graphite 28388A00

75,02 35,86
6 Prijzen, De beste prijs bij Tegeldepot.nl


Merk:
Kleur:
Antraciet grijs Glans Graphite Grijs Hard Hard Graphite Hard graphite glans (antraciet)

Boven de 500 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en GLS

Over Antraciet-grijze GROHE Silverflex doucheslang kunststof 1/2x175cm knikbestendig hard graphite 28388A00

De GROHE Silverflex Doucheslang - De slang die nooit verdraait of knikt
Met een handige lengte van 1750 mm maakt deze knikvrije GROHE Silverflex doucheslang van Cool Sunrise elke douche een moment van waar genot. Dankzij de TwistFree draaibare aansluiting beweegt het soepel en gemakkelijk naar elke positie van jouw keuze, zonder te verdraaien. De slang is gemaakt van kunstof en heeft een duurzame en gemakkelijk te reinigen GROHE StarLight-afwerking. Het staat geweldig, geeft een heerlijke douche-ervaring en de prijs is fantastisch – een typsich GROHE-product! Bovendien staat het bijzonder goed met de GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche (27400GL0) en de GROHE Rainshower wandhouder (27074GL0). Dus neem snel een kijkje in onze nieuwe Cool Sunrise badcollectie voor de perfecte match.

Voordelen:
SuperSteel: hygiënisch design met RVS-look
GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

TwistFree – je doucheslang volgt elke beweging die je maakt
Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

Wat zit er in de verpakking?

  • Doucheslang
  • Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze doucheslang is 1750mm lang

Over GROHE SuperSteel - Keuzevrijheid
Een unieke combinatie van strakke kosmopolitische stijl en eersteklas prestaties! Met zijn ingetogen uiterlijk en uitgebreid assortiment van stijlvolle producten, is de GROHE SuperSteel collectie perfect voor iedereen die een mooie en harmonieuze badkamer wil creëren. Vervaardigd met behulp van klassieke GROHE vormen, zoals de cilinder, het getrapte profiel en het slanke en minimalistisch ontwerp dat met zijn elegantie past in een modern relaxed leven.

Elk product - van de kranen, mengkranen, bijpassende douchesystemen tot thermostaten en accessoires - beschikt over onze onderscheidende geborsteld afwerking die krasbestendig en gemakkelijk is te reinigen. Geëngineerd in Duitsland met de beste materialen, innovatieve GROHE technologie en GROHE SilkMove® keramische schijven die zorgen dat elke hendel vloeiend beweegt. GROHE's SuperSteel collectie - een naadloze design oplossing voor een complete badkamer met maximale keuzevrijheid.

Speciale kenmerken
  • 1250 mm
  • glad oppervlak voor eenvoudige reiniging
  • treksterkte 500 N
  • drukbestendigheid tot 5 bar
  • hittebestendigheid 70° C
  • knikbestendig
  • 1/2" x 1/2"
  • draaibare aansluiting voor TwistFree functie
  • verpakt in blister

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: