Antraciet-grijze Trend Living LABEL51 - Fauteuil Quin - Antraciet Microvezel - Vintage Metaal

249,- 179,-
De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Grijs Grijs, Antraciet

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Trend Living LABEL51 - Fauteuil Quin - Antraciet Microvezel - Vintage Metaal

Fauteuil Quin, uitgevoerd in de kleur antraciet microvezel (leder look), is een prachtige fauteuil die door zijn eenvoudige design in ieder interieur op zijn plaats is. Een robuuste, stijlvolle fauteuil vol mogelijkheden!

Quin heeft een U-vormig vintage metalen frame met rechte hoeken, dat doorloopt als armleuning. De armleuningen zijn voorzien van een fijn gestoffeerd armvlak van hetzelfde prachtige microvezel in bijpassende kleur. Het hoogwaardige microvezel en het uitzonderlijke comfort maken van Quin een royale fauteuil. Bovendien maken de luxe zitting en de lichte vering in het frame het een stoel waarin je heerlijk tot rust kunt komen.

Quin is een stoere, zeer toegankelijke fauteuil voorzien van prachtige vormen en materialen. De stoel is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren microvezel en twee kleuren hoogwaardig metaal, waardoor de stoel in ieder industrieel en landelijk interieur tot zijn recht komt. Plaats Quin in de woonkamer of in een hoek van de slaapkamer voor optimaal comfort en karakter. Fauteuil Quin is tevens ontzettend leuk te combineren met eetkamerstoel Quin!

• Fauteuil Quin is een stijlvolle fauteuil en ontzettend gaaf in eenvoud
• Fauteuil Quin is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen
• Fauteuil Quin steelt de show in iedere woon- of slaapkamer

Materiaal:
Leer,  Microleder
Voorraad: