DS4U® Semi barkruk - barstoel - industrieel - PU leer - kunstleer - cognac - vintage bruin - zwart metaal - met rugleuning

139,- 59,-
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Cognac

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over DS4U® Semi barkruk - barstoel - industrieel - PU leer - kunstleer - cognac - vintage bruin - zwart metaal - met rugleuning

Om gezellig aan de bartafel te kunnen borrelen met familie en vrienden, zijn de juiste barkrukken onmisbaar. Hierbij is niet alleen het zitcomfort erg belangrijk, maar ook het design en de uitstraling. De juiste barstoel past perfect bij uw interieur en woonstijl. Bent u dus op zoek naar een comfortabele barkruk om uw bartafel helemaal af te maken? Dan is barkruk Semi met een cognackleurige bekleding een perfecte keuze!

Comfortabel en trendy
Met barkruk Semi haalt u een comfortabel en trendy exemplaar in huis! Deze kruk heeft een afmeting van B50xD60xH100 cm en heeft een fijne zithoogte van 75 cm. Hij is voorzien van een comfortabele zitting met een halfhoge rugleuning en is bekleed met gewaxt PU-leer in het cognac. Opvallend aan zijn design zijn de ruitvormige sierstiksels over de binnenzijde van de rugleuning en het zitvlak. Om dit exemplaar compleet te maken is hij voorzien van een zwart metalen onderstel met een handige voetensteun.

Twee varianten
Barkruk Semi is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, zodat er gemakkelijk een variant aan uw woonwensen voldoet. Gaat u voor stevig PU-leer met een stoere look of kiest u toch voor trendy velvet om een luxueuze sfeer te creëren? Dankzij de verschillende mogelijkheden maakt u eenvoudig uw trendy, moderne, industriële of bohemian interieur compleet. Plaats dit exemplaar in de eetkamer, woonkeuken of in een horecagelegenheid en geniet van zijn design en comfort.

Productkenmerken
– Bekleed met gewaxt PU-leer
– Voorzien van een ruitmotief
– Trendy ontwerp
– 2 jaar garantie
– Snel geleverd
– Betaalbaar design
– Leverbaar in twee varianten

Verpakkingsinhoud
– 1x Barkruk Semi PU-leer Cognac

Happy customers: 100% tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Bent u toch niet tevreden met uw nieuwe barkruk? Stuur hem dan gemakkelijk kosteloos retour en geniet van een zorgeloze shopervaring!

Design voor de laagste prijs: geef uw interieur snel een make-over met deze trendy barkruk en geniet van design voor de laagste prijs!

Maat:
75-cm
Materiaal:
Leer
Voorraad: