Bronx71® Eetkamerstoel ribstof Luna zwart - Eetkamerstoelen zonder armleuning - Eetkamerstoel zwart - Kuipstoel - Stoel corduroy - Eetkamerstoel met armleuning

139,95 129,95
4 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Color : Zwart Zwart

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Bronx71® Eetkamerstoel ribstof Luna zwart - Eetkamerstoelen zonder armleuning - Eetkamerstoel zwart - Kuipstoel - Stoel corduroy - Eetkamerstoel met armleuning

De draaibare eetkamerstoel Luna is gemaakt van een mooie ribstof in combinatie met een zwart gepoedercoat metalen onderstel. De stof van de zitting is waterbestendig! Door de rugleuning heeft Luna een comfortabele zit.

+ De Luna is bekleed met een waterafstotende en onderhoudsvrije ribstof.
+ De comfortabele en hogere rugleuning van de Luna zorgt voor extra ondersteuning en comfort.
+ De zitting is 180 graden draaibaar met een auto return functie.
− Voor mensen met kortere benen kan het als een hoge stoel worden beschouwd.

De draaibare eetkamerstoel Luna is de perfecte combinatie van luxe en stoer. De eetkamerstoel is namelijk gemaakt van een mooie ribstof met een zwart gepoedercoat metalen onderstel. Hierdoor is de stoel makkelijk te plaatsen in een industrieel interieur, maar ook een modern of landelijk interieur. Luna heeft een hoge rugleuning waardoor de stoel heerlijk zit, daarnaast is de zitting 180° draaibaar! Bovendien draait de zitting altijd terug naar de rechte zit, waardoor de stoel altijd netjes bij je tafel staat. Mooi en praktisch! Ribstof Ribstof, ook wel corduroy of ribfluweel genoemd, is een stof met zachte ribbels in de lengterichting van de stof. Ribstof heeft een zeer goede en sterke kwaliteit en is waterbestendig! Dat maakt de stof uitermate geschikt voor intensief woongebruik! Ribstof heeft een fijne, warme uitstraling en voelt daarnaast ook heerlijk zacht aan. De stof is door de vezels goed bestand tegen invloeden van direct zonlicht en blijft ook hierdoor extra lang mooi. De draaibare eetkamerstoel Luna is verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, koper en zwart.

Let op: Dit product wordt geleverd met standaard vloerdoppen. Deze passen niet op iedere vloer. Wij verwachten dat dat je zelf verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.

Materiaal zitting: Ribstof
Hoogte armleuning: 65 cm
Maximale L*B*H: 65 cm*60 cm*89 cm cm

Materiaal:
Fluweel,  Ribstof,  Stof
Maat:
One size
Voorraad: