Donkerblauwe Bronx71® Eetkamerstoel velvet Toby blauw - Eetkamerstoelen zonder armleuning - Eetkamerstoel blauw - Stoel fluweel

102,95 85,-
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Donkerblauwe Bronx71® Eetkamerstoel velvet Toby blauw - Eetkamerstoelen zonder armleuning - Eetkamerstoel blauw - Stoel fluweel

Velvet eetkamerstoel Toby heeft een mooie zitting met een horizontale streep patroon. De velvet stof is waterbestendig en zeer slijtvast. Combineer de stoel met de bijpassende barkruk Toby om een mooi geheel te creëren!

+ De stoel neemt weinig ruimte in beslag.
+ De velvet stof is waterafstotend.
+ De stof van de Toby is slijtvast. Ook bij intensief gebruik blijft de stoel mooi.
− De zitkuip van de stoel is vrij strak, waardoor de Toby minder comfortabel is voor forsere mensen.
− De lagere rugleuning biedt minder steun aan langere mensen.

Velvet eetkamerstoel Toby is stoer, praktisch en heeft een heerlijk zitcomfort wat natafelen tot een waar feestje maakt! Door de combinatie van de velvet zitting en het metalen frame is de eetkamerstoel Toby perfect te combineren in verschillende interieurstijlen. Combineer de stoel met de bijpassende barkruk Toby om een mooi geheel te creëren! Toby heeft een mooie zitting met een horizontale streep patroon. De stoel heeft geen armleuningen waardoor de stoel ruimtebesparend is, maar toch een hoog zitcomfort heeft. De luxe stof van de eetkamerstoel heeft een martindale score van 70.000, wat betekent dat de stof heel slijtvast is! Daarnaast is de velvet stof waterbestendig, wat de stoel perfect maakt voor ieder interieur. Door de combinatie van materialen past de eetkamerstoel perfect in zowel een industrieel interieur als een modern interieur!

Let op: Dit product wordt geleverd met standaard vloerdoppen. Deze passen niet op iedere vloer. Wij verwachten dat dat je zelf verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.


Materiaal zitting: Velvetstof
Hoogte armleuning:
Maximale L*B*H: 46 cm*45 cm*78 cm cm

Materiaal:
Fluweel
Voorraad: