Olijfgroene Bronx71® Eetkamerstoel velvet Jayron groen - Eetkamerstoelen met armleuning - Eetkamerstoel groen - Stoel fluweel - Eetkamerstoel met armleuning

287,95 239,95
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
color-Groen Groen Olijfgroen Olive Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Olijfgroene Bronx71® Eetkamerstoel velvet Jayron groen - Eetkamerstoelen met armleuning - Eetkamerstoel groen - Stoel fluweel - Eetkamerstoel met armleuning

Wat deze moderne eetkamerstoel uniek maakt is het onderstel. Het onderstel is voorzien van opvallende, stoere poten waardoor deze eetkamerstoel meteen zal opvallen in je interieur!

+ Met een Martindale van 100.000 heeft de stof een hoge slijtvastheid
+ De nosag veringen in de zitting zorgen voor extra comfort
+ De Jayron is door onze klanten verkozen tot meest comfortabele stoel
− De stoel is relatief zwaar, met behulp van viltglijders is hij makkelijker te verplaatsen
− Door de rijkgevulde armleuningen kan de zitting als als smal worden ervaren

De velvet eetkamerstoel Jayron is gemaakt van een luxueuze velvet stof. Deze design eetkamerstoel heeft een brushed metalen afwerking met een zilveren finish dit zorgt voor een luxe maar toch stoere uitstraling. Aan de achterkant en zijkant is de stoel voorzien van een stiksel in de vorm van ruitjes. Wat deze eetkamerstoel uniek maakt is het onderstel. Het onderstel is voorzien van opvallende, stoere poten waardoor deze eetkamerstoel meteen zal opvallen in je interieur! Daarnaast heeft eetkamerstoel Jayron ook nog een hele comfortabele zit door de armleuningen. Dat is pas thuis komen en lekker aan tafel aanschuiven! Eetkamerstoel Jayron is gemaakt van een luxe velvet stof en is waterbestendig! Velvet wordt ook wel velours genoemd en staat bekend om zijn luxueuze en glanzende uitstraling. Deze stof heeft een Martindale score van 100.000. Dat houdt in dat deze velvet stof extreem slijtvast is! Eetkamerstoel Jayron wordt gezien als een erg comfortabele stoel. Echter kan het gewicht van de stoel als 'zwaar' ervaren worden. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleuren velvet antraciet, velvet oker geel/cognac bruin, velvet groen, velvet koper en velvet blauw.

Let op: Dit product wordt geleverd met kunststof vloerdoppen. Dit is niet geschikt voor iedere vloer. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.


Materiaal zitting: Velvetstof
Hoogte armleuning: 66,5 cm
Maximale L*B*H: 62,5 cm*61,5 cm*81 cm cm

Materiaal:
Fluweel,  Velvetstof
Maat:
One size
Voorraad: