Donkerblauwe Bronx71® Eetkamerstoel velvet Lisa blauw - Eetkamerstoelen zonder armleuning - Eetkamerstoel blauw - Kuipstoel - Stoel fluweel

107,95 89,95
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw color-Blauw Donkerblauw Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Donkerblauwe Bronx71® Eetkamerstoel velvet Lisa blauw - Eetkamerstoelen zonder armleuning - Eetkamerstoel blauw - Kuipstoel - Stoel fluweel

De velvet eetkamerstoel Lisa donkerblauw straalt luxe uit en maakt je eetkamer helemaal af! Velvet is een heerlijk zachte stof wat natafelen tot een waar feestje maakt! De stof van de eetkamerstoel is waterbestendig!

+ De stof van de Lisa is slijtvast. Ook bij intensief gebruik blijft de stoel mooi.
+ Door de hoge rugleuning heeft de Lisa een comfortabele zit.
+ Deze luxe velvet stof is waterafstotend en onderhoudsvrij.
− Door de velvet stof kan er een zitspiegel ontstaan op de stoel.

De velvet eetkamerstoel Lisa donkerblauw straalt luxe uit en maakt je eetkamer helemaal af! Velvet is een heerlijk zachte stof wat natafelen tot een waar feestje maakt! De Lisa eetkamerstoel is een echte eyecatcher en straalt luxe en comfort uit! Door de combinatie van de velvet zitting en het metalen frame is de eetkamerstoel Lisa perfect te combineren in verschillende interieurstijlen. De Lisa eetkamerstoel velvet heeft een mooie zitting met een knooppatroon, die in twee rijen in het midden van de stoel zijn bevestigd. De luxe stof van de eetkamerstoel heeft een Martindale score van 70.000, wat betekent dat de stof heel slijtvast is! Daarnaast is de velvet stof waterbestendig, wat de stoel perfect maakt voor ieder interieur. Het frame van de eetkamerstoel is gemaakt van zwart metaal. Het frame loopt van binnen naar buiten en is beneden licht gebogen, dit geeft een speels effect aan de eetkamerstoel. De eetkamerstoel Lisa is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkergroen, roze en donkerblauw. Let op: Dit product wordt geleverd met standaard vloerdoppen. Deze passen niet op iedere vloer. Wij verwachten dat dat je zelf verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.

Let op: Dit product wordt geleverd met standaard vloerdoppen. Deze passen niet op iedere vloer. Wij verwachten dat dat je zelf verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.


Materiaal zitting: Velvetstof
Hoogte armleuning:
Maximale L*B*H: 57 cm*44 cm*90 cm cm

Materiaal:
Fluweel,  Velvetstof
Maat:
One size
Voorraad: