Antraciet-grijze Eetkamerstoel Tower Living Ferro met leuning Antraciet

219,-
De beste prijs bij Kokenenwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Over Antraciet-grijze Eetkamerstoel Tower Living Ferro met leuning Antraciet

Eetkamerstoel Tower Living Ferro met leuning Antraciet

In deze beschrijving vindt u alle informatie die u nodig hebt voor een weloverwogen beslissing. Met de Tower Living Ferro eetkamerstoel met armleuningen in de kleur antraciet kiest u namelijk voor een eetkamerstoel van hoogwaardige kwaliteit. Deze eetkamerstoel is namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en bevat twee opvallende componenten, namelijk de zitting en het onderstel.

De zitting heeft een opvallend mooie lederlook maar is gemaakt van 100% Polyester, die deze zitting comfortabel en eenvoudig te reinigen maakt. De zithoogte van de stoel is met 51 centimeter iets bovengemiddeld, al valt de daadwerkelijke zithoogte door het materiaal in de zitting iets lager uit. Het onderstel is gemaakt van metaal, hetgeen de stoel de stevigheid meegeeft.

U kiest hierdoor voor een kwalitatief hoogwaardige eetkamerstoel die perfect past in ieder landelijk of vintage interieur, al bepaalt u dat natuurlijk helemaal zelf. Bekijk de specificaties, bekijk de opties en haal de Tower Living Ferro vandaag nog in huis!

Specificaties:
Materiaal: Lederlook: 100% Polyester, Metalen onderstel
Montage: Volledig afgemonteerd geleverd
Totale hoogte: 87 cm
Breedte: 52 cm
Armhoogte: 67cm
Zithoogte: 51 cm
Zitdiepte: 44 cm