Bruine Bronx71® Barkruk Susan cognac 72 cm - Barstoel stof - Barkrukken met rugleuning

89,95
4 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Cognac Cognac | Bruin | Zwart color-Cognac Zwart

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Bruine Bronx71® Barkruk Susan cognac 72 cm - Barstoel stof - Barkrukken met rugleuning

Op zoek naar een industriële eyecatcher in je interieur? Dan is de Susan barkruk misschien iets voor jou! De Susan barkruk is stoer, praktisch en de perfecte toevoeging aan je interieur!

+ Door de voetensteun is er altijd een plek voor het rusten van je voeten wanneer je op de barkruk zit.
+ De microvezel stof is zeer slijtvast.
+ De stof is makkelijk in onderhoud doordat deze goed schoon te houden is.
− De rugleuning is vrij laag, waardoor de barkruk mogelijk minder lekker zit voor langere mensen.

Op zoek naar een industriële eyecatcher in je interieur? Dan is de Susan barkruk misschien iets voor jou! De Susan barkruk is stoer, praktisch en de perfecte toevoeging aan je interieur! Naast dat de Susan barkruk stijlvol is, heeft de barkruk een heerlijk zitcomfort wat natafelen tot een waar feestje maakt! De Susan barkruk is een echte eyecatcher door de gestikte naad op de zitting! Kortom, de perfecte barkruk! Let op: Check altijd even de hoogte van je bartafel. Wij hebben krukken in verschillende hoogtes. Wij adviseren een minimale ruimte van 25 centimeter tussen de zitting van de kruk en de onderkant van het tafelblad. De zitting van de Susan barkruk is gemaakt van microvezel. Microvezel is een sterke, slijtvaste stof die geweven wordt met microvezel-garen. Deze garen bestaan meestal uit samengestelde vezels van polyester en polyamide. Microvezel wordt gebruikt in meubilair omdat het een aantal praktische eigenschappen heeft. Zo voelt het zacht aan en is het makkelijk schoon te houden. Het frame van de barkruk is gemaakt van zwart metaal wat zorgt voor een extra stoere touch! Door de combinatie van materialen past de barkruk perfect in zowel een industrieel interieur als een modern interieur! De Susan barkruk is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en cognac.

Let op: Dit product wordt geleverd met standaard vloerdoppen. Deze passen niet op iedere vloer. Wij verwachten dat dat je zelf verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers

BARKRUK SERRADO RHINO COGNAC, Barkruk Logan, Barstoel Logan, Barstoel Franky, Barkruk Franky bruin cognac
Zithoogte barkruk:
Materiaal zitting: Microvezel

Maat:
72,  One size
Materiaal:
Microvezel
Voorraad: