Zandkleurige baby only kabel zonnekap maxi cosi beige

49,95
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Bruin Bruin zand licht Licht Zandkleurig

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zandkleurige baby only kabel zonnekap maxi cosi beige

Creeer een nieuwe look aan de Maxi-Cosi met de Baby's Only zonnekap. De zonnekap is eenvoudig vast te maken op de autostoel en de kap is met hetzelfde gemak weer los te maken. De zonnekap is gemaakt van hoogwaardige materialen zodat deze zacht en comfortabel aanvoelt. De kap is uitwasbaar in de wasmachine, waarbij het materiaal mooi van kleur blijft. Daarnaast is de Baby's Only kap autostoel Maxi Cosi kabel teddy de ideale oplossing voor vakantie of met warme dagen.
Kenmerken Baby's Only kap autostoel Maxi Cosi kabel teddy: Materiaal: 50% katoen en 50% acryl Geschikt voor de Maxi-Cosi Universeel Makkelijk vast te maken met elastiek Biedt bescherming tegen de zon Kan gewassen worden op 60 graden Compatibel met de autostoelhoes van hetzelfde merk Geschikt voor elk seizoen Naast deze Baby's Only kap autostoel Maxi Cosi kabel teddy kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Baby's Only.
Over Baby's Only: De collectie van Baby's Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en een gevoel voor mode. De brede collectie van Baby's Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessigns tot luxe details en originele kleurencombinaties.

Specificaties

Productspecificaties
Kleur : Beige
Bevestigingswijze(s) : Autogordel

Technische specificaties
Materiaal : Katoen

Productinformatie
Kleur : Beige
EAN : 8718481189078