Spectral Next NXS1404-SNG soundbar tv-meubel in wit

1 258,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Spectral Next NXS1404-SNG soundbar tv-meubel in wit

Dit Spectral tv-meubel uit de modellijn NEXT is het ideale soundbar tv-meubel.

Geschikt voor de meest gangbare soundbar systemen waaronder de Sonos Playbar.

Het tv-meubel heeft een breedte van 1.40m en is compleet afgewerkt in de kleur Wit (SNG) en heeft als front een stofbespannen klep in de kleur Zilver.

Achter de stoffen klep bevindt zich een meegeleverde adapter waarop de Sonos Playbar geplaatst wordt en volledig aan het zicht onttrokken wordt wanneer de klep gesloten is. De infrarood signalen gaan door het stoffront heen, zodat het bedienen van de randapparatuur mogelijk blijft wanneer de stofklep gesloten is.

Standaard is het model Spectral NXS 1404 voorzien van de unieke draaibare aluminium tv-beugel van Spectral. Geschikt voor Smart tv's met een bevestiging van VESA 400x400 en een maximaal schermgewicht van 40 kg. De kabels van de tv worden door de tv-beugel heen gevoerd en vallen hierdoor uit het zicht.

Het NEXT tv-meubel staat op 2,5cm hoge voetjes welke uitdraaibaar zijn om het complete meubel waterpas te stellen.

Het tv-meubel wordt gemonteerd geleverd, waarbij er enkel nog de draaibare tv-beugel gemonteerd dient te worden evenals de in hoogte verstelbar voetjes.

Met Spectral Next NXS1404 haalt u een hoogwaardig design tv-meubel in huis. Buitenwerks 1.40m breed, 32cm hoog en 48cm diep.

Spectral Smart furniture