MAZAZU MIRA Home - Vakkenkast - Keukenkast - Industrieel - Hout/Staal - Bruin/Zwart - 60x32x104

180,- 145,-
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
BOSTIC,   MAZAZU,   MIRA home
Categorieën:
Kleur:
Bruin Bruin/Zwart Naturelkleur Zwart

Over MAZAZU MIRA Home - Vakkenkast - Keukenkast - Industrieel - Hout/Staal - Bruin/Zwart - 60x32x104

Wij bij MIRA HOME staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Bij MIRA HOME vind je snel meubilair dat perfect past bij jouw wensen!

STABILITEIT:
Het maakt niet uit wat je op deze plank wilt zetten, het garandeert altijd een hoge stabiliteit. Allerlei voorwerpen zijn welkom op de 15 mm dikke, hoogwaardige legborden van houtvezelmateriaal, die worden ondersteund door een robuust stalen frame.

EENVOUDIGE MONTAGE:
Niemand houdt van een gecompliceerd leven, daarom heeft deze boekenkast genummerde onderdelen en een makkelijk te begrijpen montage-instructie.

CHARMANT IN ALLE KAMERS:
De verstelbare poten van de kast compenseren kleine oneffenheden in de vloer, zodat de meubels altijd rechtop staan en niet wiebelen in jouw woonkamer, thuiskantoor of slaapkamer.

AFMETINGEN:
60x32x104 cm

MIRA HOME wil dat al haar klanten tevreden zijn en garandeert je daarom professionele klantenservice voor en na de aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze vakkenkast.