Antraciet-grijze Bo Lundgren Hoekbank Lambada chaise longue rechts | leer Colorado antraciet 01 | 2,76 x 2,10 mtr breed

1 649,-
De beste prijs bij HomingXL.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Over Antraciet-grijze Bo Lundgren Hoekbank Lambada chaise longue rechts | leer Colorado antraciet 01 | 2,76 x 2,10 mtr breed

De Lambada is een strakke, moderne loungebank met unieke metalen poten. Met een zitting van bonellvering. Uitgevoerd in leer Colorado antraciet 01.

Afmetingen:
276/210 x 77 cm (b x h).

Bij deze variant zit de chaise longue aan de rechterkant (vooraanzicht).



Wat is een bonellvering?
Dit is een veer in de vorm van een springveer. De veren zijn verbonden met elkaar aan de boven -en onderkant. Dit geeft een stevig zitcomfort.

De Lambada bank is uitgevoerd in een stoere antraciet leer en beschikt over een normaal zitcomfort. De bank heeft 3 sleepoten welke van metaal zijn gemaakt. De Lambada banken staan zeer goed in een modern of industrieel interieur.

Leer:
De Colorado is een samengestelde gladde leersoort (gerecycled leer) met een zijdeglans-look en een stoere uitstraling. Dit leer heeft een lichte tekening waardoor hij een levendige “echt leer” uitstraling heeft. De Colorado is geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur.

Samenstelling:
70% leer en 30% polyester

Wat is recycle leer?
Fabrieken houden restanten over wanneer zij patronen snijden van huiden. Deze restanten worden vermalen en verwerkt in een nieuwe stof: recycle leer. Het vermalen leer wordt de onderlaag van de stof en deze wordt beschermd door een polyester afdeklaag. Deze afdeklaag voorkomt oneffenheden en zorgt voor de stevigheid in deze combinatiestof.

Onderhoud
Je kunt het leer schoonmaken met een vochtige doek. Bij vlekken adviseren we een lauwwarm sopje van een neutrale zeep of groene zeep. Deppen en niet te nat maken!Colorado leer kan NIET behandeld worden met vet of crème voor leer. Deze kunnen de polyesterlaag aantasten. Voor onderhoud adviseren we om het PU-leer af te stoffen met een pluisvrije, licht-vochtige doek. Om het PU-leer op zijn mooist te houden kun je eens per zes maanden de stof behandelen met een PU-protector. Meer informatie over het onderhoud van je banklees je hier.

Aantal poten:
3 (+1 extra steunpoot)

Benodigd:
Schroeftol